pengikut ajaran sesatt :D

Thursday, November 1, 2012

the BEST ship is FRIENDship!!

salam sejahtera sumer........

 dah lame jugak ak tinggalkan blog ak nie tanpa berpenghuni dah BERSARANG JIN BERTENDANG dah..huhuhu..well..ak kembali berblog nie..atas sumer HASUTAN &RAYUAN oleh rakan2 kuh yang setia sejak ak di bangku skolah lagy...dan akhirnyer TERNODA jugak ak dgn pujukan mereka..HAHAH..


CREDIT TO: RANK 1 goes to
NURUL ATIQAH ANAK TUNGGAL PAK AZHAR

THIS PERSON --------->YANG BUAT BLOG UNTUK AK tpi ak dh sia2 kn..THXX...SYG  T___T
RANK 2 goes to
QHAMELLYA ATHIRAH ANAK SULUNG PAK HISHAM

THIS PERSON---------->SERING POST2 AYAT MEYAYATKAN JIWA DAN RAGA..NIE  LAA  KETUA JIN YG DH BERJAYA HASUT AK......THXXXX.....BEB....=DD

RANK 3 goes to
FARAH ILIYANA ANAK PEREMPUAN PAK NOORLIN

THIS PERSON: dier nier SPECIAL skit.,..HAHAHA..asl special ak ckp dri member2 ak kat ats tdi..
           BIAR LAAA JADI RAHSIA AKU..XD
 tapi apepun..dier nie x penah GIVE UP..or MERAJUK anak kucing
nan ak..atau lebih tepat nan MEMBER2 ak yg laen..even ko marah dier pon..dier oke jerk
   tuh special character kat dier yg x der kat org laen..tuh sebab dier tuh SPECIAL dri org laen..
   JARANG jumpe spesis manusia mcm dier nie WEH..sumpah!!!! buad laki2 kat luar sane..dier nie 
sesuai buad bini sebab SABAR dier laen macam skit ak bleh laa kasi WARRANTY kat korunk akan bahgia sampai anak CICIT...UNTUNG laaa KORUNK...=D
P/S;(bnyak lagy specel dier ak jerk tau kuikuikui)



gambar2 ini sumer diambil ats dasar kecantikkan korunk dari pandangan mata ak yg korunk dh upload kat fb masing2..
dari pic korunk yg laen2..KUIKUIKUI..=P


nie adelah post buad pertama kali nyer setelah ak behenti berblog..ak harap...post pertama ini akan jadi berkekalan smpai laa blogger nie dh x wujud agy..huhuhuhu
apepun thks beb tuk manusia2 diats telah mencelik kan mata dan hati ak tuk berblog lagy

dah x tau nk tulis ape lagy..so, cik JAMBU pun hendak berundur diri..BUHBYE!!
sorry x lawa..mls nk edit..XD


                       
       
   

2 comments:

  1. hahaha lama nye x baca hasil tulisan kau weeeee XD sayang kau jugak <3

    ReplyDelete